MXLD
CONTACT
TESTIMONIALS
ALGEMEEN   WERKGEVERS   KANDIDATEN   TESTIMONIALS   CONTACT         
WERKGEVERS
© COPYRIGHT 2013 MXLD, ALL RIGHTS RESERVED   sitemap
MXLD is opgericht door mij, Marnix Lind.  Door mijn jarenlange ervaring met recruitment ben ik in staat u op effectieve wijze in contact te brengen met de juiste kandidaten, en ervoor te zorgen dat kandidaten voor uw organisatie en vacature kiezen. Samenwerken Als u met mij samenwerkt zult u merken dat ik mij in uw organisatie en situatie verdiep. Dit is belangrijk om 2 redenen: - Uw organisatie en situatie zal gecommuniceerd   gaan worden met kandidaten                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                - Met de juiste informatie kan ik adviseren en sturen Het recruitment proces is in de regel veel omvattend waarbij met verschillende situaties rekening gehouden moet worden. Het kan ook een breekbaar proces zijn. Kleine details kunnen de kans op succes doen vergroten of juist verkleinen. Het recruitment proces kan tijdrovend zijn en alles behalve efficiënt verlopen. U hoeft zich daarover geen zorgen te maken want ik neem u mee in het proces en zorg ervoor dat met alle facetten en de kleinste details rekening gehouden wordt.                                              
Waarom werken met MXLD? - het gehele recruitment proces wordt op maat gemanaged en begeleid - alle kandidaten zijn passend (er worden in de regel 3 kandidaten gestuurd) - Ik ga resultaat gericht en planmatig te werk - u werkt met iemand die uw business en markt begrijpt - single point of contact - duidelijkheid en advies - verwachtingen worden afgestemd en nageleefd
Om met mij in contact te komen kunt u naar het menu
Voor ervaringen van andere kunt u naar het menu
“Dagelijks spreek ik met professionals die resultaat neerzetten en die dit ook voor uw organisatie kunnen gaan doen.”
Wat kunt u van mij verwachten? Ik zal uw organisatie leren kennen. Wat doet de organisatie, wat wilt u bereiken, hoe is de situatie momenteel. Ik ga mij verdiepen in uw vacature(s). Wat gaat iemand doen, waarom, wat voor impact gaat dit hebben op de organisatie, en alles wat u verder verwacht van de juiste kandidaat. Ik zal een effectief plan van aanpak neerleggen, een tijdslijn schetsen en verwachtingen bespreken. Gemiddeld streef ik ernaar binnen 2-3 dagen met de juiste kandidaten te komen en de gehele procedure binnen 3-4 weken af te ronden. Tijdens het proces ben ik bezig om de commitment van kandidaten te bewaken en ben ik op een efficiënte manier betrokken bij de contractonderhandeling.
Kandidaten netwerk Door de jaren heen heb ik een groot netwerk opgebouwd van kandidaten met verschillende specialismen en kwaliteiten.                                                                                  Actief in de markt Dagelijks spreek ik met professionals die resultaat neerzetten en die dit ook voor uw organisatie kunnen gaan doen. Effectief Ik heb veel verschillende kandidaten en situaties meegemaakt en kan daardoor goed anticiperen en op de juiste manier handelen. Zo kan ik uw vacature en organisatie op een effectieve manier bij de juiste mensen onder de aandacht brengen. De juiste kandidaten Ik zorg er ook voor dat de juiste kandidaten interesse gaan krijgen en actief zullen reageren op uw vacature. Mijn marktkennis is up to date waardoor ik weet wat  belangrijk is voor organisaties en kandidaten. Uw tijd en mijn tijd zal mede hierdoor zo goed mogelijk besteed worden.
Als u met mij samenwerkt zult u merken dat ik mij in uw organisatie en situatie verdiep.”