MXLD
© COPYRIGHT 2013 MXLD, ALL RIGHTS RESERVED    sitemap
Testimonials
KANDIDATEN
MXLD is opgericht door mij, Marnix Lind. Door mijn jarenlange ervaring met recruitment ben ik in staat u goed te begeleiden naar een nieuwe werkomgeving. Wat ik doe Wanneer u met mij samenwerkt zult u merken dat ik mij in uw skills en situatie verdiep. Waar bent u goed in, wat zijn uw successen tot nu toe geweest en wat kunt en wilt u voor een organisatie betekenen. Het is voor u en mij net zo belangrijk  goed te kijken of organisaties (activiteit, product, cultuur) bij u of uw situatie passen. Actief of passief Het kan zijn dat u actief opzoek bent. Het is dan belangrijk dat u waar u naar opzoek bent, of dat u openstaat om hierover advies te krijgen. Ook als u niet of niet actief opzoek bent dan is het goed om contact te hebben met mij. Genoeg kandidaten die in eerste instantie niet opzoek zijn eindigen uiteindelijk op een plek die hen meer brengt dan waar ze aan gedacht hadden. Een (vaste) baan geeft als het goed is een voldaan gevoel. In ieder geval geeft het een veilig gevoel. Als u er over nadenkt zult u desondanks punten kunnen opnoemen die u verbeterd zou kunnen zien. Dat kan zijn de afstand, salaris, opleidingsmogelijkheden, cultuur maar ook bijvoorbeeld de technologie waarmee u werkt.  De redenen van kandidaten zijn divers maar altijd persoonlijk. Ik hou u graag op de hoogte van vacatures binnen mijn klanten netwerk die voor u een persoonlijke verbetering  betekenen.
    Contact
ALGEMEEN   WERKGEVERS   KANDIDATEN   TESTIMONIALS   CONTACT         
Klanten netwerk U kunt zich natuurlijk afvragen wat een voordeel van werken met mij is. Dat zit vooral in de manier waarop ik u kan introduceren binnen mijn klanten netwerk en hoe ik vervolgens het vervolg traject manage. Proces Het recruitment proces is  veelomvattend waarbij verschillende situaties en details het succes voor u en mij kunnen maken of breken.  Als kandidaat kunt u niet op alles invloed hebben. Het is dan goed om te weten dat ik bepaalde delen in het proces kan sturen. Voorbeelden Is het u overkomen dat u een cv stuurde naar een bedrijf om er vervolgens achter te komen dat er nog 130 andere kandidaten voor de baan interesse hadden en dat de keus niet op u was gevallen? Bij mij zal dat niet snel gebeuren, aangezien ik met klanten samenwerk waarvan ik weet hoe de situatie is en dat mijn werk iets toevoegd voor jou als kandidaat en voor de klant. Ander voorbeeld: u komt na 2 sollicitatieronden in aanmerking voor het laatste gesprek maar u op het laatste moment dat de keus op een andere kandidaat is gevallen. De reden is dat de kandidaat meer past bij de vacature en organisatie. U begrijpt daar niet veel van, u heeft tenslotte 2 goede gesprekken gehad. Logisch dat u dat niet begrijpt de organisatie geeft u verder niet veel input. Ook dit zal bij mij niet veel voorkomen. Tijdens het proces heb ik voortdurend contact met mijn klant. Ik zal dan ook precies weten wat een eventuele zorg is na gesprekken is en waar nodig zal ik bij kunnen sturen. Sollicitatiegesprekken kunnen op kleine details achteraf anders ervaren zijn als men denkt, en zonder dit goed te kunnen managen kunnen zaken ineens anders verlopen dan hoe u denkt of hoopt.
Voorbereiding Ik kan u helpen bij een goede voorbereiding voor een sollicitatiegesprek. Ik kan u in de regel immers alles vertellen over mijn klant. Dit zal ook de kans op een succesvolle sollicitatie vergroten.
“Ik verdiep mij in uw ambitie, skills en situatie en zorg dat het proces goed gemanaged wordt.”
Waarom werken met MXLD samengevat: - Ik verdiep mij in uw skills en situatie - U komt daardoor in contact met de juiste bedrijven en vacatures - U kunt het gehele traject begeleid worden en advies op maat krijgen - Ik kan door voortdurend klant contact situaties tijdens het recruitment proces voor zijn en sturen - Ik ga resultaat gericht en planmatig te werk - U werkt met iemand die uw markt en professie begrijpt - U single point of contact - Duidelijkheid - Verwachtingen worden afgestemd en nageleefd
Om met mij in contact te komen gaat u naar het menu
Voor ervaringen van andere gaat u naar het menu