MXLD
© COPYRIGHT 2013 MXLD, ALL RIGHTS RESERVED   sitemap
“Ik werk voor verschillende branches en sectoren en voor multinationals tot mkb.” “Ik werk voor zowel senior managers als starters op de arbeidsmarkt.”
Kandidaten
MXLD is opgericht door mij, Marnix Lind. Voordat ik MXLD begon, heb ik jarenlang  gewerkt voor een internationale recruitment organisatie. Hier heb ik met veel plezier geleerd hoe ik het meest succesvol met de verschillende facetten binnen het recruitment proces om kan gaan. Deze kennis en kunde is belangrijk om voor u en mijzelf succesvol te kunnen zijn. Met wie werk ik? Ik werk met klanten en kandidaten actief in verschillende sectoren. Hier kunt u denken aan Energie, ICT ontwikkeling, Productie bedrijven en Financiele instellingen. Ik richt mij qua kandidaten markt voornamelijk op i(c)t managers, programmeurs en projectmanagers. Ik werk voor zowel MKB als multinationals en voor zowel starters op de arbeidsmarkt als senior managers.
Door de jaren heen heb ik gezien hoe belangrijk duidelijkheid en transparantie zijn. Voor u als klant, voor u als kandidaat, maar ook voor mij. Werken met mij betekend daarom samenwerken. Ik verwacht daardoor ook bepaalde inspanningen van u. Een voorbeeld daarvan is het verschaffen van essentiële informatie. Als kandidaat kunt u oa verwachten dat ik wil weten waar u goed in bent. Als bedrijf kunt u verwachten dat ik mij zal verdiepen in de bedrijfsvoering. Met deze informatie ben ik in staat voor u en voor mij het beste resultaat te behalen. Als bedrijf kunt u meer te weten komen over MXLD bij het menu Als kandidaat kunt u terecht bij het menu
Wat kunt u verwachten?
“Werken met mij betekend op een doelgerichte en aangename manier resultaat willen behalen”
ALGEMEEN
ALGEMEEN   WERKGEVERS   KANDIDATEN   TESTIMONIALS   CONTACT